Zakelijke taxi

Heeft u een onderneming, hotel of een reisbureau? En bent u opzoek naar een vast taxibedrijf dat uw werknemers of gasten veilig en comfortabel kan vervoeren? Dan zit u bij TCS Breda goed! Wij verzorgen al voor een aantal bedrijven in Breda en omstreken het zakelijk vervoer en willen ook u laten kennis maken met onze service.

Bij TCS Breda worden onze chauffeurs selectief geselecteerd en worden ze opgeleid om u op een vriendelijke en professionele manier van dienst te zijn. Met onze uitgebreid wagenpark brengen wij u en uw relaties naar iedere gewenste bestemming in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan o.a. luchthavenvervoer of naar afspraken die u heeft. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om de chauffeur stand-by te laten staan tot na uw afspraak. Dit betekent voor u geen wachttijd en weer direct onderweg naar uw volgende bestemming.

We willen graag dat u ons bedrijf als een verlengstuk van uw organisatie ziet. Daarom staan vertrouwen en kwaliteit bij ons centraal. Tevens kan TCS Breda uit naam van uw bedrijf, gasten ophalen van Schiphol, hotel of het station, en hen veilig naar de gewenste plaats van bestemming brengen.

Tarieven:

Voor meer informatie over tarieven van onze taxi Breda kunt u altijd bellen of mailen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Pinnen in de taxi

Pin veilig en snel in de taxi. Wij accepteren VISA, Vpay, paypass, maestro, JCB, creditcards.

Prijsopgaaf aanvragen?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of een offerte opvragen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!